Üzleti terv

 Az üzleti terv részei

 1. Vezetői összefoglaló
 2. A vállalkozás általános bemutatása
 3. A termékek/szolgáltatások ismertetése
 4. A piac meghatározása
 5. Marketing terv
 6. Működési terv
 7. Vezetőség és szervezeti felépítés
 8. Kockázatok és kockázatkezelés
 9. Pénzügyi terv
 10. Mellékletek

Az üzleti terv a vállalkozás alapja.

A jó üzleti terv végigvezet a vállalkozásod indításának és irányításának minden szakaszán. Üzleti tervedet útitervként fogod használni az új vállalkozás felépítéséhez, vezetéséhez és növekedéséhez. Ez egy módja annak, hogy átgondold vállalkozásod legfontosabb elemeit.

Az ideális üzleti terv sajátosságai

 • Reális: az üzleti terv azért készül, hogy megpróbáljuk előre vetíteni a vállalkozásunk gazdasági helyzetét. Ezért a kezünkben lévő adatokat nem szabad arra felhasználni, hogy jobb színben láttassuk magunkat mások előtt, hiszen végső soron ezzel akár végzetes károkat is okozhatunk a cégünknek és márkánknak. Üzleti tervezés során figyelnünk kell arra, hogy kiemeljük ugyan a pozitívumainkat, de ne hallgassuk el a problémákat se hitelezőin és partnerein elől.
 • Könnyedén értelmezhető: üzleti tervet gyakran külső személyeknek készítünk, ezért a számukra releváns és érthető információkat kell tartalmaznia. Másként tolmácsoljuk céljainkat a nekünk hitelező banknak vagy egy fontos potenciális megrendelőnek. 
 • Megfelel a formai feltételeknek: az üzleti terveknek megvannak az alapvető szakmai követelményei, melyeket érdemes betartani.

 

Üzleti terv készítése

Az ár nagyban függ, hogy milyen profilú cég üzleti tervét kell elkészíteni, mennyire speciális témát kell körüljárni.

A prémium üzleti terv és piackutatási projekt árazása az ügyfél által adott, a kutatási  kérdéseket és az üzleti célkitűzéseket tartalmazó lista alapján történik.

35.000 Ft-tól

Ne habozz, írj üzenetet! Kérdezz bátran!