Pályázatírás

Tudás & Tapasztalat

A Nyertes Pályázat egy teljesen házon belüli pályázatíró szakemberekből álló csapat, amelynek irigylésre méltó eredményei vannak ügyfeleink számára a szerződések biztosításában.

Felkutatjuk és megnyerjük a pályázatokat.

Magabiztosan hisszük, hogy a mi szerepünk nem egyszerűen az „írás”, hanem az, hogy támogassuk ügyfeleinket a szerződések elnyerésében.

Több bevétel, kevesebb stressz

25 éves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogyan lehet kiemelni a benyújtandó dokumentumokat. Az általunk írt pályázatok több, mint 80% -a azt eredményezi, hogy ügyfeleink elnyerik a szerződést.  Dolgozzunk együtt, és mi segítünk az egész folyamatban! 

Miután beazonosításra kerül a pályázati konstrukció, tájékoztatjuk az ügyfelet az adott pályázatban rejlő lehetőségekről, kockázatokról, kötelezettségekről.  Nagyon fontos, hogy az ügyfél még a pályázat elkészítése  előtt megismerje a lehetőségek mellett azokat a vállalásokat, melyeket az adott pályázat elvár a nyertes pályázóktól.
Ezt követően a pályázati kiírás tartalmi és formai előírásainak megfelelően elkészítjük a pályázati dokumentációt, mely jellemzően pályázati adatlap(ok)ból, mellékletekből és adott esetben megvalósíthatósági tanulmányokból, esetleg üzleti/pénzügyi/marketing terv elkészítéséből áll.

Pályázatírás

Az ár függ a pályázat jellegétől, bonyolultságától, és sürgősségétől, illetve az elnyerhető vissza nem térítendő támogatás nagyságától.

50.000 Ft-tól és/vagy 2-5% sikerdíj

Ne habozz, írj üzenetet! Kérdezz bátran!