Pályázati tanácsadás

A pályázati tanácsadás menete

Első lépéseként megismerkedünk megbízónk terveivel, majd a vállalkozás aktuális helyzetét mérjük fel. Ezt követően áttekintjük a fejlesztési szándéknak megfelelő, rendelkezésre álló illetve kilátásban lévő forrásteremtési lehetőségeket, pályázati konstrukciókat.

Hatékony, gyors és személyre szabott segítséget nyújtunk!

A pályázati tanácsadás meghatározó szerepet játszik minden vállalkozó életében. A pályázati tanácsadás célja, hogy a vállalkozások számára a jövőben profitot termeljen. 

Előértékelést végzünk

A pályázati tanácsadás keretében lehetőséget adunk a személyes vagy az online konzultációra, ahol elvégezzük a pályázat alapját képező projekt előértékelését a pályázati illetve beruházási lehetőségek ismeretében.

Online konzultáció

Amennyiben az ország túloldalán van, vagy csak jobban preferálja az online konzultációt, beszéljünk meg egy időpontot és már kezdhetjük is!

8.000 Ft/óra

Személyes konzultáció

Személyes konzultáció esetén megbeszélhetünk egy találkozóhelyet, de az irodánkban is nagyon szívesen fogadjuk ügyfeleinket. 

10.000 Ft/óra

A jól elvégzett előminősítés már megalapozza a pályázat sikerét.

Az előminősítés eredményei

Az előminősítés 3 féle eredményt adhat.

  1. alkalmatlan a projekt, és nem érdemes vele többet foglalkozni.
  2. alkalmas és el lehet kezdeni a pályázati dokumentáció összeállítását.
  3. előfordulhat olyan is, hogy a minősítés eredménye ugyan alkalmatlan, de néhány apró kompromisszummal alkalmassá tehető (pl több új munkahely teremtés , több célterület megvalósításának vállalása stb.)

Ne habozz, írj üzenetet! Kérdezz bátran!