Pályázatfigyelés

Miért érdemes a pályázatfigyelő szolgáltatást igénybe venni?

  • Személyre szabott „csomagot” készítünk számodra, hogy mely pályázatok azok, amelyre támogatási kérelmet nyújthatsz be
  • A pályázatokat egyszerűen, érthetően és átláthatóan írjuk le
  • Felhívjuk a figyelmet azokra az elvárásokra, feltételekre, amelyeknek meg kell felelni ahhoz, hogy pályázatod garantáltan sikeres legyen
  • Te biztos nem fogsz lemaradni egyetlen egy lehetőségről sem

Személyre szabott segítség!

Manapság túl van bonyolítva a pályázatírás világa és rengeteg pályázatíró cég csak hírleveleket állítanak be. A mi feladatunk, hogy egyedi csomagokkal segítsük az utadat, hogy valóban megismerhesd, milyen pályázási lehetőségeid is vannak.

Mi nemcsak a pályázati címeket és a felhívásokat küldjük el, hanem részletesen, de leegyszerűsítve összefoglaljuk vázlatosan, hogy melyik pályázat pontosan mire használható fel, kik igényelhetik és a fontosabb információkat is tartalmazza. Ezen kívül minden esetben kiválogatjuk személyre szabottan, hogy melyik pályázat felel meg cégednek, illetve az elképzeléseidnek.

Egyszeri díjcsomag

Kifizetéstől számítva 48 órán belül megkapod egyszeri alkalommal az összes pályázati lehetőséget, kiegészítő információkkal, illetve a személyre szabott csomagot.

24.900 Ft 

14.900 Ft

/alkalom

Havi díjcsomag

Havonta összeállítjuk számodra az aktuális pályázatokat, kiegészítő információkkal, illetve a havi személyre szabott csomagot. 

A havi csomagot minimum 2 hónapra lehet kérni.

19.900 Ft

9.900 Ft

/hó

Éves díjcsomag

12 hónapon keresztül összeállítjuk számodra az aktuális pályázatokat, kiegészítő információkkal, illetve 12 hónapon keresztül a személyre szabott csomagot is. 

 

179.999 Ft

108.900 Ft

/év

Magánszemélyeknek

Nem csak vállalkozóknak, hanem magánszemélyeknek is szeretnénk segíteni.  Abban az esetben, ha rendszeresen szeretnél kérni pályázati információkat, akkor kedvezményesen 1.999 Ft/hó.

3.999 Ft

2.999 Ft

/alkalom

Ne habozz, írj üzenetet! Kérdezz bátran!